VÄLKOMMEN PETER!

9 april 2019

Vi har fått in massvis av spännande projekt på sistone och för att kunna bibehålla kvalitén och tempot i verkstaden har vi rekryterat en riktig stjärna - Peter Olofsson!

Peter har en treårig verkstadsutbildning i ryggen, följt av nästan 30 års erfarenhet som CNC-operatör. Han har bl.a. jobbat på LOB Mekaniska, Piteå Mekaniska och Nordtool.

På fritiden hittar vi Peter på en snabb skoter eller tillsammans med familjen i Munksund.

Peter är ett högklassigt tillskott och vi ser fram emot att jobba ihop!

ÅRETS STARTUP

9 november 2018

Nordic Quick Systems tilldelades det ärofyllda priset "Årets  Startup" vid galan Näringslivets Dag i Piteå. Motiveringen löd:

"Med en lösning vars funktion har prickat helt rätt avseende kundnytta, och med ett patent som främjar stora tillväxtmöjligheter på en nationell och internationell marknad."

ÅRETS NYA

FÖRETAGARE

26 april 2018

Vi blev belönade med utmärkelsen "Årets nya företagare" Motiveringen löd:

"Årets Nya Företagare utgör sinnebilden av en framgångsrik entreprenör. Vår vinnare har receptet på vägen till lönsamhet och framgång: Mod att satsa på nya idéer – söka nya marknader för skalbara produkter – en systematisk och målmedveten hållbarhetsriktning – en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Årets nya företagare verifierar bilden av ett framgångsrikt entreprenörskap, och är en förebild för andra, som strävar efter att starta och utveckla företag."

NORDIC WEAR PARTS AB

Traversvägen 4

941 43 Piteå

Sverige

info@nordicwearparts.se

+46 (0) 738 17 04 39